0

hva nå?

 • Publisert 01.05.2016 klokken 21:52

Livet kan noen ganger gi deg overaskelser du ikke i din villeste fantasi hadde forestilt deg. En skikkelig smell, verre enn du noen gang har opplevd. Der er jeg nå.

For uansett hva man måtte ha opplevd før i livet(og det er ikke så rent lite!) , så er det ingen ting imot når helsen svikter grundig. Etter 25-30 år med konstant stress, mye jobbing og lite søvn er det plutselig bråstopp. Bang! Rett i murveggen i 120 km i timen. Fikk diagnosen fibromyalgi i 20- årene, men har pushet meg til å jobbe mye likevel. Og det har gått noenlunde bra, selv om det har kostet mye. Men nå er det altså full stopp...for med ME i tillegg, går det rett og slett ikke lenger.

Det er ganske hardt å ta inn over seg, for en som er vant med at livet går i 900. Plutselig er selv de minste ting blitt en utfordring. Og jeg tror jeg kunne sovet i 100 år. Gjør jeg noe fysisk utfordrende, kommer "straffen" enten senere samme dag, eller dagen etter. Helt ubrukelig.

Mentalt er det en enorm påkjenning-å ikke klare noen ting lenger.

Men det verste er at det ikke synes utenpå. For det utløser kommentarer som: lat og egoistisk, en skuffelse, ubrukelig osv.

Styggen på ryggen er med meg døgnet rundt, og forteller meg alt det der. Jeg trenger IKKE hjelp på det området.

På grunn av dette har min yngste datter flyttet til pappaen sin. Jeg klarte heller ikke å følge opp så godt som jeg burde her. Det er tungt å innrømme. Men jentene fortjener bedre enn jeg kan gi nå. Tusen takk til sladrekjerringene for andre versjoner av grunnen,forresten.

Her får dere min. Jeg er rett og slett syk, og har sannsynligvis hatt begge sykdommene i mange år. Intermessoet med min mishandler gjorde nok ikke saken bedre.

Så hva nå? Jeg vet rett og slett ikke. For første gang har den evige optimisten ikke noe lyspunkt. Det er nok en prosess jeg må igjennom dette også. Selv om det er tungt akkurat nå, så vil det vel bli bedre etterhvert. Det må jeg jo bare tro på. Men akkurat nå-i dag føles det ikke sånn.

With love from Moms Kitchen:

-Sonja-

frommomskitchen
 • Matnerd og mamma til 2 skjønne jenter. Hund og katt hører også med. Håper du vil finne inspirasjon og matglede- fra mitt kjøkken til ditt! Kontakt: momskitchen68@gmail.com


  Legg meg til som venn
  hmyTaste.no

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Bloggdesign

  hits