2

kinesisk brokkolibiff

  • Publisert 02.05.2016 klokken 21:41

Denne retten er utrolig enkel og god-du lager den på rundt 20 minutter!

Kinesisk brokkolibiff

(gir 2 porsjoner)

500 g biffkjøtt i strimler

2 ss maizenna

litt kaldt vann

1/4 kopp soyasaus

1/4 ss hvitløkspulver

2 kopper små brokkolibuketter

1 liten løk i små båter

1 ss brunt sukker

1/2 ts malt ingefær(smak gjerne til)

Slik gjør du:

I en bolle blander du maizenna, vann og hvitløkspulver til det er godt og godt blandet.

Tilsett kjøttet og vend det i blandingen.

I en stor panne eller wok steker du kjøttet i nøytral olje på høy varme til det er gjennomstekt. Ta kjøttet ut, og hold det varmt.

Stek så broccoli og løk til løken er blitt litt blank, og det fremdeles er litt "krønsj" i brokkolien.

Ha kjøttet tilbake i pannen.

Bland soyasaus, brunt sukker, ingefær, maizenna og vann i en liten skål.Tilsett blandingen i pannen, rør og stek i ca.2 minutter til sausen har tyknet.

Serveres gjerne med nykokt, fluffy ris-gjerne basmati. Eggenudler er også godt til.

Håper det smaker:-)

With love from Moms Kitchen:

-Sonja-

Turid

03.05.2016 kl. 10:13
Hei Sonja😀 Topp blogg, å æ ælske oppskriftan din😊 Har i dag tænkt å lag kinesisk brokkolibiff, men æ lure på om d har blitt en feil i oppskrifta? Sjer at soyasaus og ingefær e nævnt to gang i ingrediensan...å om d ikke e feil, kor/når ska d i?

frommomskitchen

03.05.2016 kl. 11:32
Turid:å,tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding:-) Ja, det gikk nok litt fort i svingene(les: distre og dårlig hukommelse) da jeg skrev innlegget. Soyasaus og ingefær skal bare i en gang. Oppskriften skal være rettet opp nå.:-) Ha en super dag!
frommomskitchen
  • Matnerd og mamma til 2 skjønne jenter. Hund og katt hører også med. Håper du vil finne inspirasjon og matglede- fra mitt kjøkken til ditt! Kontakt: momskitchen68@gmail.com


    Legg meg til som venn
    hmyTaste.no

    Søk i bloggen

    Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg

    Bloggdesign

    hits