4

slik lager du digg satay-saus i en fei

  • Publisert 25.07.2016 klokken 21:38

Vedder på at du har smakt sataysaus(peanøttsaus) enten på ferie eller på restaurant? Oftest serveres det til kylling-eller svinespyd, men har du prøvd det til ferske vårruller...?

Det er supergodt! Lett å lage er det også.

Satay saus(peanøttsaus)

1/2 løk, finhakket

2-3 fedd hvitløk, finhakket

1-2 ss rød karripasta

2 ss fiskesaus

1 ss soyasaus

2-3 ss peanøttsmør

1/2 boks kokosmelk

Slik gjør du:

1. Rens og finhakk løk og hvitløk.

2. La løk og hvitløk surre seg mykt i en passende kjele.

3. Tilsett karripasta, fiskesaus og soyasaus. Rør det godt inn med løk og hvitløk.

4. Ha så i kokosmelk og peanøttsmør, og rør godt. Sausen tykner ganske kjapt, men la det småkoke litt, så smakene får blande seg.

Det var faktisk det hele! Det tar under 10 minutter, og smaker sånn ca.1000 ganger bedre enn ferdigkjøpt!

Håper du ble fristet og inspirert:-)

With love from Moms Kitchen:

-Sonja-

Bitte-Louise

25.07.2016 kl. 22:21
Dette så utrolig godt ut :)

frommomskitchen

25.07.2016 kl. 23:15
Bitte-Louise: ...også er det sååå enkelt!:-)

Henriette Celin

25.07.2016 kl. 22:46
Du er så flink :-D

frommomskitchen

25.07.2016 kl. 23:16
Henriette Celin: Tusen takk for det,så hyggelig å høre:-) Klem.
hits